Privacy verklaring

Rode peper & Basilicum, gevestigd aan de Grotestraat 4 in Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact
Rode peper & Basilicum
Grotestraat 104
6711 AP Ede
E-mail: info@rodepeperenbasilicum.nl
Tel.nr.: 0318842280
KvK-nummer: 63422719
BTW-nummer: NL002140748B63

Verwerking Persoonsgegevens
Rode peper & Basilicum verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en / of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Onderstaand een overzicht van de gegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- Emailadres
- Locatiegegevens
- Reserveringsgegevens

Bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens
Onze website en / of dienst heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen van bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij hier toestemming voor is van de ouder of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. We raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Mocht u in de veronderstelling zijn dat wij zonder ouderlijke toestemming persoonlijke gegevens verzameld hebben over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@rodepeperenbasilicum.nl. Wij zullen deze informatie dan zo snel mogelijk verwijderen.

Doeleinden
Rode peper & Basilicum verwerkt uw gegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief / folder
- Om u te kunnen contacten indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om u te informeren over wijzigingen van onze producten en / of diensten

Geautomatiseerde besluitvorming
Rode peper & Basilicum neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen GEEN besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Termijn
Rode peper & Basilicum bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om bovengenoemde doelen te realiseren en dan wettelijk is toegestaan.

Delen van persoonsgegevens met derden
Rode peper & Basilicum verstrekt uitsluitend gegevens aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Cookies of vergelijkbare technieken
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door de browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te meten en deze waar mogelijk te verbeteren. Indien gewenst kunt u deze cookies uitschakelen via uw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen en om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door Rode peper & Basilicum. Ook heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om uw persoonsgegevens naar u of een andere, door u benoemde, partij te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht of intrekking van uw toestemming tot verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@rodepeperenbasilicum.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Tevens willen wij u wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/meldingsformulier-klachten

Beveiliging persoonsgegevens
Rode peper & Basilicum neemt de bescherming van uw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht u de indruk hebben dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@rodepeperenbasilicum.nl.

Praktische informatie

Contact

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 17.00 – 22.00 uur
Donderdag 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag 17.00 – 23.00 uur
Zaterdag 17.00 – 23.00 uur
Zondag 17.00 – 22.00 uur

VAN VERBINDING NAAR CONTACT

Realisatie door Ill Communication © 2020

Schuiven naar boven

In verband met het coronavirus vragen wij u rekening te houden met de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatregel. Reserveren is bovendien verplicht. Heeft u koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid? Blijf thuis!